Сандвич Астерикс

Следејќи го примерот на стрип-јунакот Астерикс, ви ја пренесуваме тајната на неговата сила. Ново во понудата на месарницата Алка Макс – сендвич Астерикс!

Домашен леб печен на дрво, засилен со два плескавици од 100 грама и зачинет со стек од 150 грама ќе ви даде повеќе од сила, всушност, самиот Астерикс би ви завидувал за јадење што сигурно го немаше на менито!

Акциа по повод Св. Трифун

Овој викенд по повод Св. Трифун, празнична цена свински бут (кртина) само – 290ден!

Ние обезбедуваме месо, вие се грижите за виното, за да го прославиме празникот како што налага традицијата.