Сандвич Астерикс

sandvic asteriks

Следејќи го примерот на стрип-јунакот Астерикс, ви ја пренесуваме тајната на неговата сила. Ново во понудата на месарницата Алка Макс – сендвич Астерикс!

Домашен леб печен на дрво, засилен со два плескавици од 100 грама и зачинет со стек од 150 грама ќе ви даде повеќе од сила, всушност, самиот Астерикс би ви завидувал за јадење што сигурно го немаше на менито!