Број за нарачки

+389 (0)75 272 999

alka maks

Најнова специјална понуда

sandvic asteriks

26-02-2021

Сандвич Астерикс

Следејќи го примерот на стрип-јунакот Астерикс, ви ја пренесуваме тајната на неговата сила. Ново во понудата на месарницата Алка Макс – сендвич Астерикс!

Дознај повеќе

Akcii

13-02-2021

Акциа по повод Св. Трифун

Овој викенд по повод Св. Трифун, празнична цена свински бут (кртина) само – 290ден!
Ние обезбедуваме месо, вие се грижите за виното, за да го прославиме празникот како што налага традицијата.

Дознај повеќе

alka maks
alka maks